Через порушення техніки безпеки на Львівському полігоні загинув військовий

Сьогодні, 28 січня, близько 9:15 на Львівському загальновійськовому полігоні загинув військовослужбовець 58 бригади імені гетьмана Івана Виговського Мельник Анатолій Васильович.

Про це йдеться в повідомленні 58 бригади імені гетьмана Івана Виговського у facebook, передає "Еспресо.Захід". 

Зазначають, що загинув старший солдат Мельник Анатолій Васильович, 1981 року народження, сумчанин. Його дружина, теж військовослужбовець, вони служили в одній бригаді.

"При буксуванні військової техніки стався наїзд на військовослужбовця. Механік-водій мтлб, що боксувалася, в умовах обмеженої видимості бойової машини, не зміг пересвідчитись у відсутності людей перед машиною і почав рух, в результаті чого спричинив тяжке травмування військовослужбовця та його смерть", - йдеться в повідомленні. 

Зауважують, що два тижні тому у всіх військових частинах оперативного командування "Північ" пройшли навчання з техніки безпеки і детальні інструктажі особового складу. Однак це не допомогло відвернути нещасний випадок.

Попередньо встановили, що було порушено заходи безпеки через необережність. Командувачем оперативного командування "Північ" призначено розслідування даного трагічного випадку. 

Стежте за найважливішими новинами України та світу разом з "Еспресо.Захід"! Підписуйтесь на наш Telegram-канал.