Бій під Крутами: львівські ліцеїсти записали переможну пісню (відео)

Автор слів і музики – львівський композитор Олександр Шевченко. Співаки й виконавці ігрових ролей у кліпі – військові ліцеїсти Борис Загорулько, Захар Бойко та Олесь Лисич.

Про це повідомляє "Еспресо.Захід".

Ліцеїсти Львівського державного ліцею з посиленою військово-фізичною підготовкою імені Героїв Крут записали музичний кліп на честь бою під Крутами. Як розповів у коментарі журналістці "Еспресо.Захід" заступник начальника ліцею з виховної роботи Тарас Гривул, цьогоріч змінили акценти відзначення річниці бою під Крутами. Відтак, з меморіального плачу, "крутян" демонструють як переможців.

"Це була успішна операція, яка досягла своєї мети, пояснює Тарас Гривул. Досить плакати над цією подією, а характеризувати хлопців як Героїв. Торік ця пісня вперше пролунала у стінах ліцею в аудіоформаті, а нині відзняли відеокліп".

Читайте також: у Львові "тихою ходою" вшанували перших загиблих на Майдані

У відеокліпі беруть участь троє хлопців із військового ліцею імені Героїв Крут. Автором слів та музики є львівський композитор Олександр Шевченко. Співаки та виконавці ігрових ролей з Львівщини, Донеччини та Києва – Борис Загорулько, Захар Бойко та Олесь Лисич.

"Ми вважаємо, що ця пісня позитивна і належно оцінює подвиг хлопців, котрі брали участь у бою під Крутами 103 роки тому", додав Тарас Гривул.

Скріншот з відео

Стежте за найважливішими новинами України та світу разом з "Еспресо.Захід"! Підписуйтесь на наш Telegram-канал