Еспресо.Захід рекомендує. Культурна програма на 28 січня

Підбірка цікавих культурних подій у Львові завтра, 28 січня.

Львівська Національна опера – опера "Турандот". Перша постановка цієї опери Дж. Пуччіні на сцені  цього театру за всю його історію. Початок о 18:00.

Львівський органний зал – "Музика Баха. Концерт Олени Мацелюх". Бах і орган ідеально доповнюють один одного, як два шматочки одного пазла. Розум і фантазія, рух і споглядальність, розрахунок і піднесення, вишуканість і пишність – все це поєднується у музиці Баха. Вибрані органні твори Композитора у виконанні солістки Органного залу Олени Мацелюх. Початок о 19:00.

Львівська національна філармонія ім. М.Скорика – авторський проєкт Академічного камерного оркестру "Віртуози Львова" – "Три Моцарти". Святковий концерт за участі колективу та солістів цілком складатиметься із творів трьох Моцартів: батька – Леопольда, який був чудовим музикантом, композитором та, без сумніву, прекрасним менеджером, сина – Вольфґанґа Амадея, одного із найпопулярніших композиторів сучасності, та внука – Франца Ксавера, або львівського Моцарта, адже більшу частину він жив і творив саме у цьому місті! Початок о 19:00.

Стежте за найважливішими новинами України та світу разом з "Еспресо.Захід"! Підписуйтесь на наш Telegram-канал.