Художник Денис Струк у Львові розгорне "ряДнину"

Виставка знаного митця відкриється у "Дзизі".

"Якби дні мали колір, яка смуга була би сьогодні?" – питає в анотації експозиції "ряДнина" (яка відкриється сьогодні у галереї "Дзига") автор виставки, художник Денис Струк. І вочевидь, кожен відповість на це запитання по-іншому, залежно від обставин і власного погляду на світ. Але оте підсумкове "День як колір. Місяць як код. Рік як відстань" очима художника – те, що поки триватиме виставка  (а експонуватиметься вона до 14 лютого), вабитиме до неї зацікавлених львів'ян, інформує "Еспресо.Захід".

Як зізнався нам художник, персонально у його житті зараз пурпурова смуга з синьо-зеленими вкрапленнями. Однак що це означає, розповімо згодом. А наразі заанонсуємо, що зміст виставки складуть 12 живописних робіт художника та відеопроекції.

Нагадаємо, що уродженець Дніпра Денис Струк, що вийшов зі стін Львівської національної академії мистецтв як художник-скляр та живе і творчо працює у Львові, чи не поодинокий серед художників, хто пішов захищати Україну  під час російського вторгнення. Станиця Луганська і добровольчий батальйон "Чернігів" для нього сьогодні не просто назви з неписаного новітнього підручника з історії України, а ті місця, які особливими і дуже живими барвами увійшли у його душу.

Стежте за найважливішими новинами України та світу разом з "Еспресо.Захід"! Підписуйтесь на наш Telegram-канал.