"Те, що Єрмак обіцяв "розібратись" з Дубінським, є вершиною цинізму", – Савельєв

Адже Андрія Єрмака вважають не меншим "агентом Кремля", аніж самого Олександра Дубінського.

Про це учора, 22 січня, у прямому ефірі програми "Еспресо" "Борковський & Валевська" заявив головний редактор львівської газети "Ратуша" Микола Савельєв, повідомляє "Еспресо.Захід".

"Коли серед "зелених" почався страшенний галас через санкції проти Дубінського, то першим, хто озвучив позицію влади, був Єрмак. Мовляв, ми тут розберемось, хто зрадник. Але хто він такий у цій ситуації і що він має до депутатів від фракції "Слуги народу", - відзначив головред газети "Ратуша".

І в цьому контексті Микола Савельєв згадав, що саме Андрія Єрмака ледь не відкрито вважають цією ланкою, через яку було злито інформацію про спецоперацію щодо затримання "вагнерівців". І саме його зараз нерідко звинувачують у лобіюванні інтересів Росії.

"І тут людина, яку ледь не офіційно звинувачують у роботі на агресора, буде розбиратись з Дубінським! Це вершина цинізму! Але тут питання не лише до нього, але й до Володимира Зеленського: це ж все твої люди, це твоя команда, ти їх привів у владу! То ж, я переконаний, тепер в Білому домі будуть говорити про "агентів Кремля" не лише з Дубінським, не лише з Деркачем, але й з Коломойським і з Єрмаком. Але не з Зеленським – з ним не бачать підстав зустрічатись не лише у Вашингтоні, але навіть і в Москві", - додав відомий львівський журналіст.

Усі попередні програми "Борковський & Валевська" можна переглянути тут.

Стежте за найважливішими новинами України та світу разом з "Еспресо.Захід"! Підписуйтесь на наш Telegram-канал.