Замінування лікарні у Львові: вибухових предметів не виявлено

Правоохоронці обстежили лікарню та прилеглу територію.

Сьогодні, 22 січня, близько 12:40 у поліцію надійшло повідомлення про замінування Лікарні швидкої допомоги у Львові. Правоохоронці перевіряли приміщення медзакладу дві години. Вибухівки не виявили.

Про це повідомляє Поліція Львівської області, передає "Еспресо.Захід"

На місці події працювали спеціалісти-вибухотехніки, кінологи, слідчо-оперативна група відділу поліції №4 Львівського районного управління поліції, а також співробітники інших служб поліції Львівщини та патрульні поліцейські.

З будівлі було евакуйовано понад тисячу осіб.

Правоохоронці обстежили лікарню та прилеглу територію - жодних вибухонебезпечних або підозрілих предметів не виявлено, йдеться в повідомленні поліції.

Вирішується питання щодо відкриття кримінального провадження за ч. 1 ст. 259 (свідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об'єктів власності) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання - позбавлення волі на строк від двох до шести років.

Правоохоронці проводять оперативно-розшукові заходи для встановлення особи зловмисника, який надав неправдиве повідомлення про замінування.

Стежте за найважливішими новинами України та світу разом з "Еспресо.Захід"! Підписуйтесь на наш Telegram-канал.