У Львові врятували собаку Зірочку, якого прив’язали біля ТРЦ з запискою

Завдяки небайдужому мешканцю Стрия тварині вдалося допомогти.

Позавчора, 19 січня, на Водохреща у Львові недобросовісні власники собаки залишили її прив’язаною біля ТРЦ "Кінґ Крос Леополіс" з запискою на стовпі, у якій було зазначено кличку тварини - Зірочка. 

Про цю історію з хорошим закінченням повідомили волонтери "ЛаПоміч" у Facebook, передає "Еспресо.Захід".

"Знаєте, що перше прийшло в голову, коли ми побачили прив'язану біля Ашану собаку Зірку з запискою на стовпі? Не знаю чи повірите. Це було: "Дякую!". Дякую, що не вивезли кудись! Дякую, що не прив'язали в глибокому лісі! Дякую, що не шукали варіантів, як вбити! Дякую, що написали про щеплення!" – розповідають волонтери.

Зазначається, що позавчора собака була прив'язана прямо до дверей біля входу в ТРЦ "Кінґ Крос Леополіс Кінг Крос".

"Ніхто, певно, з тисяч відвідувачів, не допоміг їй! (Ось тут, шановні любителі проклинати, можете висловити свою думку!). Всі "спішили" в магазин. Вчора вона виявилась прив'язаною на автобусній зупинці неподалік Ашану. І ось тут Зірка натрапила на першу людину у своєму житті – Агельяров Віталій! Який не поїхав додому в Стрий, а залишився з нею і не відходячи почав шукати допомогу для неї. Деталі і процес – не буду описувати. Все – на фото. Покусані троє людей. Але собака у нас! До вечора вже трохи заспокоїлась. Не кидалась. Трохи підрикувала. Але вже акуратно збоку чи зі спини підходила нюхати, знайомитись… Допомагайте тваринам! Якщо мате намір дійсно допомогти", – пишуть волонтери.

Фото: соцмережі

Читайте також: На Святвечір знущався з собаки. На Львівщині поліцейські затримали садиста

Стежте за найважливішими новинами України та світу разом з "Еспресо.Захід"! Підписуйтесь на наш Telegram-канал