Чиновницю Садового підозрюють в отриманні хабара

Директорці комунального підприємства загрожує позбавлення волі на строк від 5 до 10 років.

За підозрою в отриманні неправомірної вигоди затримали керівницю ЛКП "Архітектурно-будівельний нагляд".

Про це повідомляє пресслужба Львівської міської ради, передає "Еспресо.Захід".

Директорку львівського комунального підприємства "Архітектурно-будівельний нагляд", засновником якого є Львівська міськрада, Наталію Юзич затримали 21 січня за підозрою в отриманні хабара в розмірі 500 доларів. Зауважимо, 53-річна Наталія Юзич працює в комунальному підприємстві "Архітектурно-будівельний нагляд" уже 20 років. Раніше, з 1986 року по 2000 рік працювала в житлово-експлуатаційному об'єднанні Галицького району м. Львова.

Як ідеться в повідомленні ЛМР, у разі встановлення факту отримання неправомірної вигоди важливо, щоби винуватих було покарано.

"Львівська міська рада сподівається на об`єктивне розслідування з боку правоохоронних органів та покарання винних у разі встановлення порушення. Львівська міська рада дякує поліції та буде максимально сприяти в розслідуванні", - повідомила пресслужба.

Як повідомила пресслужба Львівської обласної прокуратури, директорка комунального підприємства Львова організувала схему безперешкодного узаконення самовільно реконструйованих об`єктів нерухомості, розташованих у центральній частині міста.

Наразі вирішується питання про повідомлення про підозру за ч. 3 ст. 368 КК України, скерування до суду клопотання про обрання запобіжного заходу та відсторонення від займаної посади.

Затримання відбулося спільно з УСР у Львівській області ДСР НП України та слідчими СУ ГУ НП у Львівській області.

Санкція інкримінованої статті передбачає покарання у вигляді позбавленням волі на строк від 5 до 10 років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3 років, з конфіскацією майна.

Стежте за найважливішими новинами України та світу разом з "Еспресо.Захід"! Підписуйтесь на наш Telegram-канал.