У День Соборності у Львові пройде квест "Во Єдино!". Як долучитися

22-24 січня з нагоди відзначення Дня Соборності України та 102‑ї річниці проголошення Акту Злуки Української Народної Республіки і Західноукраїнської Народної Республіки у Львові проведуть квест "Во Єдино!"

Про це повідомляє департамент внутрішньої та інформаційної політики Львівської ОДА, передає "Еспресо.Захід".  

Долучитися можуть усі охочі. Для цього необхідно мати команду (2‑4 людини) та попередньо заповнити google-форму за посиланням.

Всього буде 10 локацій квесту. Всі вони розташовані недалеко від центру Львова. На кожній з них буде розміщена наліпка з QR-кодом, скануючи та переходячи за яким, учасники отримають наступне завдання.

Комунікація з учасниками квесту відбуватиметься  за допомогою чат-бота у соціальній мережі Telegram. Саме туди команди надсилатимуть фото з місць розташування пунктів квесту, на яких були та скріншоти трекера з маршрутом та часом проходження квесту.

Команда під час проходження квесту має включити трекер або будь-який додаток для бігу, що фіксуватиме пересування. У чат-бот також надсилатимуть результати та іншу додаткову інформацію.

Три команди з найкращим часом проходження і стануть переможцями.

"Квест – це гарна можливість не тільки показати свої вміння та навички, але й отримати класні емоції та враження від гри, а також перевірити свої знання з історії Українського державотворення, зокрема історію проголошення Соборної України", – зазначають у департаменті.

Контактна особа: Уляна Кирилів, тел. 0990745397.

Стежте за найважливішими новинами України та світу разом з "Еспресо.Захід"! Підписуйтесь на наш Telegram-канал