Через вибух у каплиці на Львівщині чоловік отримав опіки обличчя

Пожежа виникла в дерев’яній каплиці у м. Стрий.

У дерев'яній каплиці "Священномученика Йосафата Коциловського УГКЦ", критій бляхою у місті Стрий Львівської області стався вибух, що спричинив пожежу.

Про це повідомляє Головне управління ДСНС у Львівській області, передає "Еспресо.Захід".

До місця події було виїхали вогнеборці 8-ї державної пожежно-рятувальної частини м. Стрий та вогнеборці 9-ї державної пожежно-рятувальної частини м. Моршин. На момент прибуття пожежників каплиця в середині була охоплена вогнем. Рятувальникам довелося використовувати апарати захисту органів дихання та зору для ліквідації займання.

О 07:29 пожежу локалізовано та 07:55 ліквідовано в складі ланки газодимозахисної служби.

Після прибуття вогнеборців до місця виклику з’ясувалося, що в каплиці стався вибух, який спричинив пожежу, унаслідок чого опіки обличчя отримав чоловік, 1958 року народження. Від госпіталізації він відмовився.

Вибухом знищено дерев'яну стіну на площі 15 кв. м, дерев'яне перекриття на площі 20 кв. м, пошкоджено дерев'яну стіну на площі 20 кв. м, дах прибудови з газоблоків, критий бляхою, розміром 6х10 м на площі 60 кв. м. Вогонь пошкодив дерев'яну стіну на площі 15 кв. м, дах на площі 15 кв. м, церковний інвентар на площі 40 кв. м.

Причини виникнення займання встановлюють правоохоронні органи.

Стежте за найважливішими новинами України та світу разом з "Еспресо.Захід"! Підписуйтесь на наш Telegram-канал