Львівська "Галичанка" у чвертьфіналі зіграє з іспанською "Атлетіко А-Гурада"

За підсумками жеребкування, львів’янки змагатимуться за вихід у півфінал з однією з найсильніших команд Іспанії.

У штаб-квартирі Європейської гандбольної федерації (ЄГФ) у Відні (Австрія) відбулося жеребкування 1/4 фіналу Європейського Кубка ЄГФ серед жінок.

Про це повідомляє відділення НОК у Львівській області, передає "Еспресо.Захід".

Відтак єдина представниця України - львівська "Галичанка" - на цій стадії розіграшу зустрінеться з іспанським клубом "Атлетіко А-Гурада".

Зазначимо, що вже 13 лютого "Галичанка" зіграє вдома перший матч, за тиждень після цього в Іспанії відбудеться матч-відповідь.

Переможець українсько-іспанського спарингу у півфіналі зустрінеться із сильнішою командою пари "Рінкон Фертіліда Малага" (Іспанія) - ПАОК (Греція).

За інформацією пресслужби Федерації гандболу України, "Атлетіко А-Гурада" посідає 3-тє місце в поточному чемпіонаті Іспанії і є призером національної першості шести минулих сезонів поспіль: 2020 - бронза, 2019 - бронза, 2018 - срібло, 2017 - золото.

У сезоні 2016/2017 "Атлетіко А-Гурада" зустрічалась із херсонською “Дніпрянкою” у кваліфікації Кубка Челенджу і двічі перемогла херсонську команду - 33:22 та 30:18.

Іспанки є постійними учасницями єврокубків, а їх найкращими досягненнями є два виходи до 1/4 фіналу Кубка Челенджу та Кубка Кубків.

Стежте за найважливішими новинами України та світу разом з "Еспресо.Захід"! Підписуйтесь на наш Telegram-канал.