Пограбував дитину: у Львові затримали злочинця

За скоєний злочин чоловік може сісти за ґрати на шість років.

Про це повідомляє поліція Львівської області, передає "Еспресо.Захід". 

Правоохоронці зазначають, що слідчі Сихівського відділу поліції повідомили раніше судимому за крадіжки 36-річному львів’янину про підозру в скоєнні грабежу. 

Встановили, що 17 січня близько 13:00 на вулиці Джорджа Вашингтона у Львові зловмисник напав ззаду на 11-річну дівчинку, яка йшла вулицею - він штовхнув дитину на сніг, вирвав з рук мобільний телефон та намагався втекти.

Фото: поліція Львівської області

Очевидцями скоєння злочину стали перехожі – один з них переслідував зловмисника, який, втікаючи, встиг зняти з себе куртку, щоб змінити свої прикмети та ускладнити розшук.

Читайте також: У ДТП на Львівщині розбився 23-річний водій "Ауді"

Тим часом втікача помітили патрульні поліцейські, які проїжджали неподалік – вони затримали нападника та викликали на місце події слідчо-оперативну групу Сихівського відділу поліції. 

"Слідчі територіального підрозділу поліції, за процесуального керівництва Львівської місцевої прокуратури №1, повідомили зловмиснику про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст.186 (Грабіж) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від чотирьох до шести років", - йдеться в повідомленні. 

Підозрюваний затриманий та уже невдовзі суд обере йому запобіжний захід.

Стежте за найважливішими новинами України та світу разом з "Еспресо.Захід"! Підписуйтесь на наш Telegram-канал