Науковці стверджують, що Йорданська вода діє на людину як ліки широкого спектра дії

Під час молитви освячення на неї впливає невідоме науці космічне випромінювання.

У 2003-му Церква замовила дослідження цілющих властивостей українським науковцям. На запит тодішнього патріарха Філарета завдання поставили Інституту фізики НАНУ. У підсумку науковці отримали дуже цікаві дані, які підтвердилися повторними експериментами у всі наступні роки, передає "Еспресо.Захід".

Науковці підтверджують глобальний вимір свята Богоявлення. Вони експериментально довели, що йорданська вода цілюща і зберігає свої властивості, навіть якщо її розвести кип’яченою водою, а ще змінює свою структуру.

"Дослідженнями керував засновник відділу молекулярної фотоелектроніки Інституту фізики НАН України, директор НДІ екології людини, доктор фізико-математичних наук, професор Михайло Курик", - розповів "Еспресо.Захід" Ярослав Прищенко, один із членів команди з дослідження йорданської води, керівник відділу Українського інституту екології людини.                     

Щороку з 9 по 23 січня науковці спостерігали за фізичними властивостями води з одного джерела. Лише 18 -19 січня вода набуває незвичних властивостей. У води змінюється багато метрик - кислотно-лужний баланс, електропровiднiсть, бiополе, а частотний спектр випромiнювання води стає подiбним до електромагнiтних випромiнювань здорової людини.

У рамках експерименту науковці давали йорданську воду учасникам (люди випивали її за п’ять-десять хвилин і пiсля цього їх обстежували кожні пiв години). У такий спосіб вдалося з’ясувати, що стан внутрішніх органів (шлунок, печiнка, серце, нирки, кишкiвник) змiнювався! І не просто змінювався стан, а люди з патологіями внутрішніх органів переживали те, що називається  зціленням.

Це не відбувалося негайно, але в міру надходження води до організму. Спочатку позитивні зміни зафіксовані у стравоході, шлунку, підшлунковій, нирках, кишківнику - такий був шлях води у травній системі. Йорданська вода діяла як ліки широкого спектра дії, у неї не було ознак ліків від конкретної недуги – вона зцілювала всі органи відразу. Покращувалася робота всіх органів і систем, імунітет починав ефективнiше працювати, учасники експерименту ставали спокійнішими. В лабораторії ми нічого надзвичайного не робили з йорданською водою, не зберігали її в срібному посуді, як вважають скептики.

Всі отримані результати фізики зафіксували у статистичних звітах. Проте пояснення цього феномена досі не мають. За словами науковців, структура і питома провідність води змінюються під час молитви освячення, на неї впливає якесь невідоме науці космічне випромінювання. Воно спостерігається тільки 17 або 19 січня, решту року його не фіксують. Як достеменно пояснити це, науковці поки що не знають.

Більше про властивості йорданської води читайте завтра на "Еспресо.Захід"!

Стежте за найважливішими новинами України та світу разом з "Еспресо.Захід"! Підписуйтесь на наш Telegram-канал