"У "Слузі народу" почала перемагати проросійська та дуже корупційна частина", – нардепка від "СН"

Депутати часто співпрацюють з ОПЗЖ у різних напрямках та отримують більше інформаційної підтримки.

Про це заявила в прямому ефірі "Еспресо" "Борковський & Валевська" народна депутатка від фракції партії "Слуга народу" Єлизавета Ясько.

"За більше ніж рік роботи "Слуги народу" можна побачити, які сили, які настрої отримують більше інформаційних впливів і підтримки. Тому ситуація, яка сталася зі мною, коли мене зняли з посади голови делегації в ПАРЄ, – це взагалі не про посаду. Це про боротьбу різних сил у нашому парламенті, зокрема й у моїй фракції, де постійно почала перемагати проросійська та дуже корупційна частина. Вона почала співпрацювати з депутатами з ОПЗЖ в різних напрямках. Тому це доволі закономірно", – каже Ясько.

Депутатка зазначила, що в партії назбирали дуже багато людей за певні цінності: проєвропейський шлях, захист українських інтересів тощо. Але зараз ці ідеї не є головними. Понад те, Єлизавета Ясько стверджує, що на неї тиснули з Офісу президента.

"Я не хочу мовчати та йти на якісь компроміси зі своєю совістю, репутацією. Якщо подивитися на різні кадрові зміни, які відбувалися в останні місяці, – як голосують, що виносять на порядок денний, – то не зовсім зрозуміло, які інтереси переслідує партія. Можу навести конкретні приклади. Після одного голосування я отримала булінг з боку керівництва. Тут кажу про керівництво Офісу президента. Це було голосування щодо призначення міністра Шкарлета і прокурорки Венедіктової. Зі мною проводили різні бесіди", – розповіла Ліза Ясько.

Усі попередні програми "Борковський & Валевська" можна переглянути тут.

Стежте за найважливішими новинами України та світу разом з "Еспресо.Захід"! Підписуйтесь на наш Telegram-канал