Для комфорту хірурга і хворого: Львівському ортопедичному центру передали сучасний операційний стіл

А ще – електрокоагулятор і оптику для ендоскопа. Уже наступного дня нове медобладнання тестували в операційній.

Львівський обласний ортопедичний центр на базі госпіталю інвалідів воєн і репресованих ім. Ю. Липи, що у передмісті Львова – Винниках, отримав сучасне медичне обладнання для операційної. Нова техніка допоможе проводити ендоскопічні операції на хребті ще ефективніше. Про це інформує Львівський ортопедичний центр, передає "Еспресо.Захід".

Багатофункціональний рентгеноконтрастний операційний стіл, електрокоагулятор і набір оптики для ендоскопа вчора уже прибув до госпіталю. А вже сьогодні це медобладнання обкатали в операційній. Медики кажуть, що працювати стало легше.

"Рентгенконтрастний операційний стіл дозволяє оперувати пацієнта в будь-якому функціональному положенні. Це покращить комфорт хірурга та хворого в операційній. Сучасна система коагуляції найсучаснішої моделі допомагає хірургу без дотику до тканин проводити розріз та зупинку кровотечі. Набір оптики допомагає покращити якість наших ендоскопічних операцій на хребті. Усе обладнання - просто знахідка для ортопедичного центру, воно дуже допоможе нам у роботі, покращить і швидкість, і якість наших операцій. Бо якість операції - це не тільки знання і вміння хірурга, це ще й сучасне медобладнання в операційній. На сьогодні наша операційна вже оснащена як європейська. Велике дякуємо за оновлення нашої операційної голові ОДА Львівщини Максиму Козицькому і заступнику голови ОДА Івану Собку за розуміння наших потреб. З цією допомогою ми зможемо ще краще надавати допомогу людям, щоб вони могли отримати здоровий рух без болю", - розповів "Еспресо.Захід" хірург-ортопед Львівського обласного ортопедичного центру  Микола Комнацький.

Фото: facebook/Львівський обласний ортопедичний центр

Стежте за найважливішими новинами України та світу разом з "Еспресо.Захід"! Підписуйтесь на наш Telegram-канал