У Жовкві автомобіль збив жінку

Внаслідок наїзду жінка отримала тілесні ушкодження, її доставили у лікарню.

Про це повідомляє поліція Львівської області, передає "Еспресо.Захід". 

Дорожньо-транспортна пригода сталась 12 січня близько сьомої години ранку на вулиці Львівській у місті Жовква. Як попередньо встановили правоохоронці, водій мікроавтобуса "Фольксваген Крафтер", 30-річний мешканець одного з сіл району, скоїв наїзд на пішохода, місцеву жительку віком 63 роки. Внаслідок наїзду жінка отримала тілесні ушкодження та була доставлена у лікарню.

"За фактом слідчі Жовківського відділення поліції, за процесуального керівництва Червоноградської місцевої прокуратури, відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст.286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу України", –  зазначають правоохоронці. 

Читайте також: На Львівщині рейсовий автобус травмував чоловіка

Максимальне покарання, передбачене санкцією статті – до трьох років обмеження волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

Правоохоронці Львівщини наголошують, що у зв’язку з погіршенням погодних умов учасники дорожнього руху мають бути максимально уважними та обережними на дорогах. 

"Водії, наближаючись до пішохідних переходів та перехресть, зменшуйте швидкість та обов’язково користуйтесь сигналами повороту, в умовах недостатньої видимості не забувайте вмикати ближнє світло фар та, у випадку необхідності, протитуманні фари. Пішоходи, переходьте проїзну частину лише у визначених місцях та переконавшись, що це безпечно – не ризикуйте життям та здоров’ям", – йдеться в повідомленні пресслужби поліції. 

Стежте за найважливішими новинами України та світу разом з "Еспресо.Захід"! Підписуйтесь на наш Telegram-канал