"Бачимо злочинну змову олігархів, які домовилися між собою, щоб підвищити тарифи", - Баранов

Якщо влада не знизить тарифи, ветерани залишають за собою право захищати громадян усіма доступними способами і методами.

Підполковник запасу Збройних сил України, учасник російсько-української війни закликав ветеранську спільноту негайно втрутитися у ситуацію. І пригрозив владі, що якщо вона не знизить тарифи, ветерани залишають за собою право захищати громадян усіма доступними способами і методами.

Гнівний пост, який Віталій Баранов опублікував  на своїй фейсбук-сторінці, поширило понад півтисячі користувачів соцмережі.

Ветеран переконаний: враховуючи складне економічне та матеріальне становище громадян України, "комунальний геноцид" призведе до непередбачуваних наслідків.

"Дуже добре пам’ятаємо ті важкі часи початку війни, коли простий народ віддавав останнє, шкарпетки в’язав вручну і відправляли їх на передову, щоб ми відстояли Україну. І сьогодні цей народ потребує нашої ветеранської підтримки", - розповів в ефірі "Головне"  телеканалу "Еспресо" Віталій Баранов.

"Сьогодні ми бачимо, що відбувається у країні – злочинна змова олігархів, які домовилися між собою, щоб підвищити тарифи. Це - ніщо інше, як висмоктування останньої крові з українського народу. Люди підтримали нас, тож ми повинні підтримати людей. Адже сьогодні вже стоїть питання про виживання самої України, як держави", - резюмував підполковник запасу ЗСУ.

Усі попередні випуски програми "Головне" можна переглянути тут.

Стежте за найважливішими новинами України та світу разом з "Еспресо.Захід"! Підписуйтесь на наш Telegram-канал.