Львівські школи отримали 37 мільйонів гривень на деззасоби

Кошти надійшли з державного бюджету

Про це під час брифінгу заявив керівник Департаменту освіти та науки Львівської ОДА Олег Паска, передає “Еспресо.Захід”.

“У грудні прийшла субвенція з державного бюджету у 37 мільйонів на забезпечення деззасобами. І зараз практично усі школи мали можливість придбати ці деззасобами за рахунок субвенції з державного бюджету”, – повідомив Олег Паска.

Раніше керівник Обласного штабу із ліквідації надзвичайної ситуації, керівник Центру екстреної медицини  Львівської області Андрій Васько заявляв, що якщо у школі немає дезінфекторів, батьки мають звертатись до дирекції школи та департаменту освіти. “Частиною нашою спільної відповідальності є те, щоб батьки запитали своїх дітей чи є у школі мийні засоби у санвузлах, дезінфектори тощо. Якщо таких речей не буде треба бити на сполох, звертатися до дирекції школи, департаменту освіти, будь-яких владних структур на місцях щодо того, щоб ці речі були забезпечені в повному об’ємі. Наявність дезінфекторів, мийних засобів, води в кожній школі мінімізують питання внутрішнього інфікування”, – заявив він.

Стежте за найважливішими новинами України та світу разом з "Еспресо.Захід"! Підписуйтесь на наш Telegram-канал.