"У президента є два виходи – стати на бік олігархів, або стати на бік народу", – Цимбалюк

При владі – люди, які не здатні аналізувати і прогнозувати. Своїми неправильними, помилковими діями об’єднують всю державу.

Про це в ефірі програми "Головне" телеканалу "Еспресо" повідомив народний депутат України, член політради ВО "Батьківщина" Михайло Цимбалюк.

"ФОПи не заспокоїлися. Вони залишилися ображеними. А тепер є громадяни, яких обманули, поставили їм нереальні ціни на газ, електроенергію, опалення, - перелічує нардеп. - У нас є атомні станції, які виробляли дешеву енергетику. Президент і уряд своїми діями зробили "Укренергоатом" збитковим державним підприємством і закуповують (вдумайтеся!) електроенергію у Білорусії, яка запустила нещодавно атомну електростанцію, збудовану росіянами, у той час, як наші блоки закриваються".

За словами Михайла Цимбалюка, Володимир Зеленський має два виходи: або стати на бік олігархів, які контролюють всі комунальні, газові, електропотоки, або стати на бік народу, тобто справедливості.

"Запросити на розмову всіх тих, вибачте, профанів і тих, хто винен, - відправити у відставку. Тоді люди повірять, що президент – гарант Конституції. В іншому разі у країні почнуться складні, некеровані процеси", - прогнозує політик.

Усі попередні випуски програми "Головне" можна переглянути тут 

Стежте за найважливішими новинами України та світу разом з "Еспресо.Захід"! Підписуйтесь на наш Telegram-канал.