Настільний теніс у Львівській області опановують у трьох осередках

У 2021 році Федерація настільного тенісу Львівщини планує провести "Турнір пам’яті Анатолія Строкатова".

Львівська область є однією із лідерів настільного тенісу, повідомляє управління фізичної культури та спорту Львівської обласної ради, передає "Еспресо.Захід".

На Львівщині діють три школи настільного тенісу - обласна дитячо-юнацька спортивна школа, Академія настільного тенісу Віктора Дідуха у Мармузовичах Буського району та у Жовкві.

"За рівнем розвитку інфраструктури і за результатами виступів наших спортсменів на національних змаганнях Львівщина серед лідерів. У 2020 році ми мали двох чемпіонів України - Соломія Братейко серед дорослих та Ярослав Олеськевич серед кадетів. Це потужний результат, враховуючи, що відбулися далеко не всі заплановані змагання", - зауважив керівник управління фізичної культури та спорту Львівської ОДА Роман Хім’як.

Серед запланованих заходів, які у 2021 році проводитиме Федерація настільного тенісу Львівщини, популярні спортивно-іміджеві змагання "Турнір пам’яті Анатолія Строкатова". Щороку ці змагання збирають не тільки титулованих українських тенісистів, а й закордонних спортсменів.

А наприкінці січня Академія настільного тенісу Віктора Дідуха,  який має ліцензію на Паралімпіаду, проведе перший навчально-тренувальний збір для спортсменів з інвалідністю.

Стежте за найважливішими новинами України та світу разом з "Еспресо.Захід"! Підписуйтесь на наш Telegram-канал.