Арсен Мірзоян заспіває у Львові нові пісні про кохання

Він готує спеціальну програму до Дня закоханих.

12 лютого у Malevich Night Club у Львові відбудеться концерт Арсена Мірзояна. Спеціально до Дня закоханих артист підготував нові пісні та кращі хіти у супроводі талановитих музикантів країни, з посиланням на організаторів концерту у Львові інформує "Еспресо.Захід".

Починаючи від виходу свого першого альбому у 2011 році, Арсен Мірзоян постійно фігурує в культурному житті держави як номінант музичних премій, чиї пісні очолюють головні хіт-паради країни, а концерти супроводжуються аншлагами. Вважається, що цей харизматичний виконавець вміє у своїх піснях проживати найрізноманітніші життєві історії.

Зокрема, львівську програму окрім нових пісень складуть також популярні хіти, серед яких і пісня "Джеральдіна".  Нагадаємо, цю пісню (з якою  здобув третє місце у півфіналі національного відбору на Євробачення)  співак написав під враженням від листа хрестоматійного коміка Чарлі Чапліна до доньки Джеральдіни Чаплін.

Як тато маленької донечки, Арсен Мірзоян дуже добре зрозумів, що турбувало легендарного кіноактора та кінорежисера. Цікаво те, що першим слухачем цієї пісні стала саме Джеральдіна Чаплін ( відразу по створенні пісня була перекладена французькою за допомоги французько-українського виконавця Поля Манандіза), яку називають улюбленою донькою видатного актора. А всього у Чарлі Чапліна було 12 дітей. Джеральдіна Чаплін була першою серед восьми інших дітей, що їх народила акторові молодша за нього на 36 років його четверта дружина Уна О'Нілл.

Стежте за найважливішими новинами України та світу разом з "Еспресо.Захід"! Підписуйтесь на наш Telegram-канал.