"Секс всьо, а уряд захопили рептилоїди": львівські соцмережі про локдаун

У соцмережах українці жартують про нові карантинні правила у магазинах.

З початком жорсткого карантину українці скаржаться у соцмережах, що не можуть придбати в магазинах та супермаркетах деякі групи товарів, зокрема: презервативи, канцелярські вироби, лампочки, колготки і шкарпетки. В деяких магазинах відділи з цими товарами не обслуговуються, бо перекриті червоною стрічкою і повідомленням, що вказані товари не продаються згідно з постановою Кабміну про правила локдауну. "Еспресо.Захід" зібрав реакцію львів'ян на рішення української влади.

Викладачка УКУ та дослідниця філософії Орися Біла пожартувала про теорію змови.

"Скажіть, а може, наш уряд дійсно захопили рептилоїди? Тому що у звичайну логіку це не вкладається", – написала Орися Біла.

Фото: скріншот допису

Львівський музикант Станіслав Кирилов звернув увагу, що презервативи теж опинилися під забороною у супермаркетах.

"Секс всьо, позаймались трошки, і більше не можна... P.S. Батарейки тоже не можна! Особливо "крону" лизати, а то попривикали на карантині... ", – написав Станіслав Кирилов.

Фото: скріншот допису

Відомий львівський зоозахисник Ігор Сайко іронізує, що він "гордий за нашу високопрофесійну владу!"

"Поки світова медицина та фармація з всілякими сумнівними вакцинами намагається якось боротись з пандемією, наші світлі, розумні, найвеличніші міністри на чолі з презЕдентом давно все знають! Ще торік вони вже знали години, коли атакує українців ковід. Тому, закривали все після 22 години! Тепер їх досягнення, розум, дослідження взагалі дали можливість локалізувати вірус в конкретних, чітко визначених та огороджених місцях!", – пише Ігор Сайко.

Фото: скріншот допису

У мережах також жартують, що на найближчі три тижні винахідливі підприємці шукатимуть людей, які торгуватимуть біля магазинів батарейками та шкарпетками.

 Фото: facebook/maikl.starovojtov

У Львові ж у перший день нового локдауну велелюдно в центрі, особливо у вечірній час. Як видно на відео, яке вчора ввечері, 8 січня, опублікував у Facebook Tomasz Baart, біля головної ялинки міста сотні людей відпочивають, не дотримуючись карантинних вимог.

Стежте за найважливішими новинами України та світу разом з "Еспресо.Захід"! Підписуйтесь на наш Telegram-канал