На Львівщині на Святвечір чоловік зарізав односельчанина

Підозрюваному самбірчанину загрожує від 7 до 15 років позбавлення волі.

6 січня близько 22:00 у Самбірський відділ поліції надійшло повідомлення від медиків швидкої допомоги, що в одному з сіл району в житловому будинку вони виявили тіло чоловіка без ознак життя зі слідами насильницької смерті. Про це йдеться на сайті Національної поліції у Львівській області, інформує "Еспресо.Захід".

За вказаною адресою негайно виїхали слідчо-оперативна група, кінолог, експерти-криміналісти та співробітники інших служб Самбірського відділу поліції. Правоохоронці встановили особу загиблого - 27-річного місцевого мешканця, на тілі якого було виявлено кілька колото-різаних ран.

Також встановлено, що чоловік був у гостях і між ним та 27-річним господарем будинку виник конфлікт, під час якого гість завдав господарю кількох ударів ножем. Від поранень той помер до приїзду медиків.

Слідчі Самбірського відділу поліції за процесуального керівництва Самбірської місцевої прокуратури повідомили зловмисникові про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання - від 7 до 15 позбавлення волі.

Підозрюваного затримали за ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України, невдовзі суд обере йому запобіжний захід. Досудове розслідування триває.

Стежте за найважливішими новинами України та світу разом з "Еспресо.Захід"! Підписуйтесь на наш Telegram-канал.