Коваленко уклав попередній контракт з "Аталантою" на 5 років, – ЗМІ

Коваленком цікавилися "Наполі", "Удінезе", "Бенфіка", турецькі та російські клуби.

Журналіст шоу "ТаТоТаке" Михайло Співаковський поділився інсайдом щодо переходу півзахисника збірної України Віктора Коваленка у команду Руслана Маліновського. Про це повідомляє "Футбол 24", передає "Еспресо.Захід".

Півзахисник "Шахтаря" Віктор Коваленко підписав попередній контракт з бергамською "Аталантою". За інформацією ЗМІ, поки що немає остаточного рішення, чи перейде Коваленко в італійський клуб взимку з компенсацією для "гірників", чи влітку як вільний агент. Це також залежить від того, чи залишиться в "Аталанті" орендований із "Жирони" колумбійський захисник Хуан Мохіка.

Як відомо, Коваленком цікавилися "Наполі", "Удінезе", "Бенфіка", турецькі та російські клуби, однак аргументами на користь бергамської команди стало те, що "Богиня" запропонувала доволі вигідні умови, в команді виступає партнер по збірній України Руслан Маліновський, а також те, що головний тренер Джан П'єро Гасперіні особисто стежив за футболістом і знає, як його використовувати.

Додамо, що Віктор Коваленко – український футболіст, атакувальний півзахисник донецького "Шахтаря" та збірної України. Найкращий бомбардир молодіжного чемпіонату світу 2015 року.

Стежте за найважливішими новинами України та світу разом з "Еспресо.Захід"! Підписуйтесь на наш Telegram-канал.