Еспресо.Захід рекомендує. Культурна програма на 6 січня

Підбірка цікавих культурних подій у Львові завтра, 6 січня.

Львівська Національна опера – Балет "Лускунчик". Музика до балету, написана Петром Чайковським, є найпопулярнішим та найбільш виконуваним твором класичної музики. Неодмінним атрибутом балету є яскрава сценографія та видовищні костюми багатьох персонажів казки. Початок о 12:00.

Львівський органний зал – "Різдвяний фортепіанний речиталь". Популярні різдвяні та новорічні мелодії у неперевершеному виконанні піаніста Андрія Макаревича. Початок о 19:00. "Музика Баха Органний концерт Олени Мацелюх ". Початок о 21:00.

Національний музей ім. Андрея Шептицького – Поспішайте, щоби встигнути до того часу, поки все зачинять. Виставка "Модест Сосенко. Фрагменти: до монументального", яка представляє вибрані твори художника, архівні матеріали, світлини, підготовчі проєкти до розписів сакральних споруд, більшість із яких ніколи не було експоновано й опубліковано. Проєкт має на меті наблизити до відвідувачів цінну й водночас "крихку" ділянку національного мистецтва початку ХХ століття, якою є монументальний живопис. Водночас він покликаний показати навіть те, що не вціліло, а збереглося тільки в ескізах художника.

Стежте за найважливішими новинами України та світу разом з "Еспресо.Захід"! Підписуйтесь на наш Telegram-канал