Керівники заводу ЛОРТА, рахунки якого арештовані, отримали премії "за інновації"

Сьогодні працівників взагалі не пустили не підприємство.

Директор державного підприємства "Львівський державний завод "ЛОРТА", на який сьогодні не пустили працівників, отримав 200 тисяч гривень премії за "розробку та впровадження інноваційних технологій". Відповідне розпорядження про це підписав прем’єр-міністр Денис Шмигаль 2 грудня, передає Еспресо.Захід.

Окрім директора, премію у 200 тисяч також призначили заступнику Василю Мойсину, головному конструкторові державного підприємства Богдану Оліярнику та начальникові конструкторсько-технологічного відділу державного підприємства Ігорю Смулці. Всіх їх відзначили за  "Створення вітчизняного інноваційного комплексу зі серійного виробництва та випробувань 30-мм автоматичних гармат".

При цьому впродовж року завод ЛОРТА входить до найбільших боржників з виплати зарплати у Львівській області. Як повідомила "Еспресо.Захід" голова профспілки підприємства Галина Тарнавська, востаннє працівники отримували зарплату ще в серпні 2020 року, а рахунки підприємства арештовані.

Сьогодні працівників, які прийшли на роботу, взагалі не пустили на підприємство, оголосивши новий робочий графік – один день на місяць!

Стежте за найважливішими новинами України та світу разом з "Еспресо.Захід"! Підписуйтесь на наш Telegram-канал.