"Еспресо.Захід" рекомендує. Культурна програма на 4 січня

Підбірка цікавих культурних подій на завтра, 4 січня.

Львівський органний зал – "Музика Бароко. Органний концерт Олени Мацелюх". Бароко – це мистецтво, побудоване на контрастах. Барокова музика дарує багатство образів та патетику почуттів. Це емоційний сплеск і молитовна споглядальність, боротьба з собою та щира покора. Початок о 14:00. Концерт "Популярна різдвяна класика". Музика, що дарує відчуття різдвяної казки! Улюблений з дитинства “Лускунчик” – в органному виконанні! Багатство звучання найбільшого музичного інструменту Львова – те, що треба почути в ці різдвяні дні. Солістка Органного залу Надія Величко підготувала спеціальну програму, в якій будуть лише різдвяні хіти. Початок 19:00.

Перший театр – Вистава "Про що мовчать чоловіки" у виконанні заслуженого артиста України Олексія Гнатковського. Мова  про твір сімейного психолога і коміка Роба Беккера, що став справжньою театральною легендою і рекордсменом. Автор зіграв його особисто понад 700 разів, твір переклали на понад 30 мов, а загальна аудиторія вистави складає понад 8 мільйонів глядачів у 45 країнах! Окрім цього,  постановка отримала аналог премії "Оскар" для театрів - нагороду Лоуренса Олів’є – Olivier Awards. Початок о 19:00.

Кав'ярня-галерея "Штука" – виставка "На вечірку" Квітослави Булавіної. 2020-ий – рік постійних викликів, схожий на смугу перешкод. Тому попрощалися з ним бурхливою вечіркою – гамірною і яскравою, з бульбашками шампанського і блискітками. Над гостями крутиться дискобол, всі клопоти на паузі, у списку справ - танці, безтурботні розмови та усмішки. Пірнаємо у свято 2021-го і кличемо вас!

Стежте за найважливішими новинами України та світу разом з "Еспресо.Захід"! Підписуйтесь на наш Telegram-канал