Різдвяне диво: хлопчику з важким ДЦП, який сам пішов, потрібне спеціальне взуття

Чотирирічний Данилко Литвинюк з важкою формою ДЦП ІІІ ступеня неочікувано для лікарів самостійно пішов. За прогнозами лікарів, він міг ходити лише із спеціальними палицями. Але наприкінці листопада дитина стала на ніжки.

Зараз йому необхідна реабілітація, щоб закріпити ефект. Волонтери благодійного фонду "Здійснити мрію" закликають небайдужих львів'ян допомогти дитині, передає "Еспресо.Захід".

 

У вересні до благодійників звернулася мама хлопчика за допомогою, а вже в листопаді щаслива жінка повідомила волонтерам, що Данилко пішов. 

 

"Данилко пішов сам. Без допомоги, без спецзасобів. Перед тим була грандіозна робота його мами. Вона робить дуже багато для того, щоб її дитині одужала. Пояснити позитивний швидкий прогрес лікарі не змогли. Тепер у нього ДЦП ІІ ступеня. Кажуть, такі випадки дуже рідко трапляються, але таке буває. Тепер нам треба допомогти хлопчикові одужати", - розповіла “Еспресо.Захід” керівниця благодійного фонду "Здійснити мрію" Уляна Флишко. 

 

Щоб ходити, Данилку потрібне спеціальне взуття. Коштує воно 17 тис. грн. 

 

"Дитину виховує мама і бабуся. Грошей на взуття у них немає, бо постійно хлопчик потребує реабілітацій. Усі кошти родини йдуть на це. Давайте разом зробимо святковий подарунок для хлопчика, який так прагне ходити, як усі дітки", - закликає Уляна Флишко.

 

Реквізити для допомоги:

Лідія Литвинюк, мама Данилка

4441114450046071 (монобанк)

Стежте за найважливішими новинами України та світу разом з "Еспресо.Захід"! Підписуйтесь на наш Telegram-канал