У Львові зі скандалом звільнили директора ЛКП "Спортресурс", який напав на водія

Він став учасником дорожнього інциденту і, за словами потерпілих, завдав тілесних ушкоджень іншому водію.

Як написала у Facebook львів’янка Лілія Бедрій-Ферцак:  "Сьогодні, мій чоловік, повертаючись з роботи, був побитий створінням, котре думало, що якщо авто на нього не зареєстроване, то його не ідентифікують, він помилився - ВС6700ІА. Ідентифіковано:  Самотій Ігор Григорович, директор ЛКП "Спортресурс".

Отже, о 17 годині, їдучи  по вулиці Київська, в сторону вулиці Сахарова, в лоб, обганяючи стоячий на зупинці трамвай і авто за ним (бо він ж найрозумніший), він вперся в наше авто, почав махати руками і кричати, щоб його пропустили, чоловік його не пропустив. Самотій вийшов з свого авто,  підійшов до нашого і почав агресивно доводити, що його мають пропустити, на що чоловік відповів, що він не пропустить, бо той порушує ПДР, після словесної перепалки, він наніс 3 удари в лице чоловіку (котрий не виходив з авто, лише відкрив вікно) після чого сів в своє авто і заднім ходом поїхав з місця події. Побої знято, заяву в поліцію написано".

Сьогодні ж пресслужба Львівської міськради повідомила, що працівника структурного підрозділу Львівської міської ради звільнено за грубу і некоректну поведінку. "Як стало відомо, вчора, 28 грудня, трапився інцидент на дорозі за участю працівника одного з комунальних підприємств Львова. Чоловік визнав свою провину та написав заяву на звільнення. Правову оцінку цього інциденту нададуть провоохоронні органи", - йдеться в повідомленні.

Стежте за найважливішими новинами України та світу разом з "Еспресо.Захід"! Підписуйтесь на наш Telegram-канал