"Еспресо.Захід" рекомендує. Культурна програма на 30 грудня

Підбірка цікавих культурних подій на завтра, 30 грудня.

Львівська опера – Балет "Лускунчик". Музика до балету, написана Петром Чайковським, є найпопулярнішим та найбільш виконуваним твором класичної музики. Неодмінним атрибутом балету є яскрава сценографія та видовищні костюми багатьох персонажів казки. Початок о 12:00 та о 17:00

Львівський органний зал – концерт "Різдвяна казка". Цикл Ференца Ліста “Різдвяна ялинка” був написаний для онучки композитора Даніели фон Бюлов. Ця музика яскрава, проста та вишукана водночас, вона розповідає різдвяну історію та запрошує кожного повірити у диво. Орган – Світлана Позднишева. Початок о 19:00.

Львівська національна філармонія ім. М.Скорика – концерт "Сильвестрові рефлексії”. Цей проект з’явився шість років тому і невпинно набуває популярності. І не лише тому, що тут завжди звучить прекрасна музика, близька і зрозуміла для кожного. І навіть не тому, що автори проєкту, улюбленці міста Лева "Віртуози Львова" під орудою Сергія Бурка запрошують до участі у концерті найкращих музикантів. А ще й тому, що ця подія, непереможною силою Музики об’єднує серця! Початок о 19:00.

Стежте за найважливішими новинами України та світу разом з "Еспресо.Захід"! Підписуйтесь на наш Telegram-канал