На Львівщині відремонтували прикордонну дорогу з Мостиськ до Краковця

На Львівщині відремонтували 19 км прикордонної дороги Мостиська – Краковець, що з’єднує два пункти пропуску на кордоні з Польщею.

Про це повідомляє Служба автомобільних доріг у Львівській області, передає "Еспресо.Захід". 

"Дорога Мостиська – Краковець була в незадовільному експлуатаційному стані, але зараз ми маємо вже відремонтовану дорогу, якою з’єднали між собою два міжнародні пункти пропуску "Шегині" та "Краковець", – розповів керівник Служби автомобільних доріг у Львівській області Олег Береза.

У ході ремонту уклали два шари асфальтобетонного дорожнього покриття з попереднім укріпленням основи, влаштували тротуари в межах населених пунктів, нанесли горизонтальну дорожню розмітку.

Ремонті роботи на дорозі Мостиська – Краковець розпочали у липні 2020 року в рамках проєкту "Доступне українсько-польське прикордоння: спільні дії щодо модернізації дорожньої інфраструктури". Проєкт реалізується Службою автомобільних доріг у Львівській області у партнерстві з Асоціацією "Єврорегіон Карпати-Україна" і Підкарпатським управлінням воєводських доріг в Ряшеві за фінансової підтримки Європейського Союзу у Рамках Програми транскордонного співробітництва Польща – Білорусь – Україна 2014-2020 Європейського Інструменту Сусідства.

"Вартість об’єкту складає – 146,5 млн. грн. Передбачене фінансування за грантові кошти ЄС – 2,1 млн євро та дофінансування з обласного бюджету", – додають в пресслужбі Укравтодору. 

Стежте за найважливішими новинами України та світу разом з "Еспресо.Захід"! Підписуйтесь на наш Telegram-канал