Українці назвали Путіна викрадачем Різдва: соцопитування

Загальнонаціональне опитування провів Фонд "Демократичні ініціативи" імені Ілька Кучеріва спільно з Київським міжнародним інститутом соціології (КМІС).

Про це повідомляє Фонд демократичні ініціативи імені Ілька Кучеріва, передає "Еспресо.Захід". 

Українці назвали російського президента Володимира Путіна людиною, котра найбільше підходить для викрадача Різдва. За це проголосували 28,1% опитаних. Відтак найбільше голосів Володимир Путін отримав на Заході (41,8%), в Центрі 32%, на Півдні 17,1% і на Сході 13,8%.

Друге місце у цьому питанні не набрав жоден із перелічених кандидатів. Зокрема претендентами на викрадача Різдва були лідер Північної Кореї Ким Чен Ин, самопроголошений президент Білорусії Олександр Лукашенко, президент США Дональд Трамп, голова Китаю Сі Цзинпінь, голова фонду "Відкрите суспільство" Джордж Сорос та президент РФ Володимир Путін. 

Загальнонаціональне опитування провели у Фонді "Демократичні ініціативи" імені Ілька Кучеріва спільно з Київським міжнародним інститутом соціології (КМІС). Опитували українців з п’ятого до тринадцятого грудня 2020 року в усіх регіонах України за винятком Криму та окупованих територій Донецької та Луганської областей. 

Стежте за найважливішими новинами України та світу разом з "Еспресо.Захід"! Підписуйтесь на наш Telegram-канал