Ультиматум у прямому ефірі "Еспресо": співкоординатор руху "SaveФOП" звернувся до Зеленського

Усі запевнення керівника президентського офісу Андрія Єрмака, що влада буде домовлятися з ФОПами, – профанація та маніпуляція

Про це вчора, 25 грудня, у прямому ефірі програми "Еспресо" "Борковський & Валевська" заявив Влад Орлов, співкоординатор руху "SaveФOП", повідомляє "Еспресо.Захід".

Янукович прийшов до влади в лютому 2010 року і саме "податковий" майдан став його першим майданом, активна фаза якого припала якраз на листопад-грудень. У цей самий час за десять років маємо ще один "податковий" майдан, який може стати для сучасної влади, якщо не вироком, то іскрою для серйозних змін, вважає активіст. 

Одночасно Влад Орлов назвав усі запевнення керівника президентського офісу Андрія Єрмака, що влада буде домовлятися з ФОПами – профанацією та маніпуляцією. Адже до координаційної ради, яка має напрацьовувати законодавчі зміни щодо комплексного вирішення проблем мікробізнесу, за словами   Влада Орлова, не увійшов практично жоден представник руху "SaveФOП".

"Шановний  Володимире Олександровичу, – звернувся до Президента Зеленського  в прямому ефірі програми "Борковський & Валевська" Влад Орлов, –  пам'ятаєте, "ФОПи малєнькіє, іх трогать нє будєм?" Так от – ми ті самі маленькі ФОПи, в нас немає політики, ми просто хочемо, щоби наші конституційні права, які зараз грубо порушуються, були відновлені".

Влад Орлов також зазначив, що під  цьогорічним  різдвяним зверненням Президента (коли його переглядав) побачив тільки 74 "лайки" та 534 "дизлайки", що може означати насамперед загальне падіння довіри до влади.

Нагадаємо, програма "Борковський & Валевська" виходить щоп'ятниці о 21.15 на телеканалі "Еспресо".

Усі попередні програми "Борковський & Валевська" можна переглянути тут.

Стежте за найважливішими новинами України та світу разом з "Еспресо.Захід"! Підписуйтесь на наш Telegram-канал.