Війна на Донбасі: окупанти поранили двох українських військових

24 грудня внаслідок обстрілу в районі населеного пункту Шуми один український військовий отримав вогнепальне поранення, ще один військовослужбовець отримав поранення внаслідок підриву на невідомому вибуховому пристрої неподалік Красногорівки.

Про це повідомила пресслужба ООС у Facebook.

24 грудня в районі проведення операції Об'єднаних сил було зафіксовано 5 порушень режиму припинення вогню поблизу трьох населених пунктів.

Неподалік Водяного, на різних напрямках, ворог відкривав вогонь з мінометів 82-го калібру та автоматичних станкових гранатометів. В районі населеного пункту Шуми російсько-окупаційні війська вели вогонь з автоматичних станкових гранатометів та стрілецької зброї.

"Під час обстрілу один український воїн отримав вогнепальне поранення. Ще один військовослужбовець зі складу Об'єднаних сил отримав поранення внаслідок підриву на невідомому вибуховому пристрої неподалік Красногорівки", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що обом захисникам надано медичну допомогу та оперативно доставлено до лікувальних закладів.  На численні обстріли російсько-окупаційних військ українські військовослужбовці надали адекватну відповідь.

У пресслужбі додали, що від початку поточної доби порушень режиму припинення вогню не зафіксовано. По всій лінії розмежування спостерігається тиша.

Стежте за найважливішими новинами України та світу разом з "Еспресо.Захід"! Підписуйтесь на наш Telegram-канал