Дівчинку з Сокальщини, яка сім років тому травмувала хребет, відправили на реабілітацію

Сьогодні, 25 грудня, 14-річна дівчинка із Сокальщини, яка вже сім років пересувається за допомогою візка, закінчила контрольні обстеження і виїхала на реабілітацію.

Про це інформує керівниця благодійного фонду "Здійснити мрію" Уляна Флишко, передає "Еспресо.Захід".

Юля Жеребецька із села Фусів Сокальського району у семирічному віці пережила трагедію - на неї впала шафа із незабитим цвяхом, який пробив їй спинний мозок. З того часу дівчинка не ходить. Сім довгих років красуня провела лежачи або пересуваючись на інвалідному візку. Але у Юлі є шанс встати на ноги. За дитину готові взятися фахівці із реабілітаційного центру в Модричах. Саме туди сьогодні після обстежень і вирушила Юля.

А перед тим львівські медики провели безкоштовне обстеження у Львівській обласній клінічній лікарні.

"Щоб поїздка на реабілітацію відбулась, дитині потрібно було пройти цілу низку обстежень. І львівські медики зголосились допомогти Юлії в цьому, забезпечивши всі необхідні процедури на безоплатній основі! Велике дякую Олегу Паньківу та UNILABLaboratoria, які зробили безкоштовно два ПЛР-тести для Юлії Жеребецької і її сестри Олени, яка також поїде в Модричі для догляду за Юлею; головному лікарю лікарні Михайлу Гичці і Мирославі Козак дякую за допомогу в проведенні на безоплатній основі комп'ютерної томографії легенів, завідувачу відділом судинної хірургії цієї лікарні Тарасу Сороці, а також лікарю УЗД Лілії Гречух; Дмитру Бешлею та його команді за проведення для Юлії КТ", - розповіла "Еспресо.Захід" Уляна Флишко.

Читайте також: На Львівщині вперше провели ендоскопічну операцію при стенозі хребтового каналу

Уже сьогодні Юля з волонтерами поїхала у Модричі для реабілітації. 

Фото: facebook/Уляна Флишко

Стежте за найважливішими новинами України та світу разом з "Еспресо.Захід"! Підписуйтесь на наш Telegram-канал