"Еспресо.Захід" рекомендує. Культурна програма на 25 грудня

Підбірка цікавих культурних подій у Львові на завтра, 25 грудня.

Львівська Національна опера – мюзикл-сенсація "Гуцулка Ксеня Івано-Франківського драмтеатру (режисер-постановник народний артист України та лауреат Шевченківської премії Ростислав Держипільський), яка мала 25 аншлагів поспіль і дивитися яку їдуть люди з цілої України. Музика легендарного українського композитора Ярослава Барнича звучить у сучасному аранжуванні, головного диригента Франківського драмтеатру Богдана Ткачука. Гармонійне поєднання сучасних технологій з українською автентикою. Родзинка сценічного рішення – лазерне шоу від команди "Show Service", яке створює неймовірні ефекти як на сцені, так і в залі. Початок о 15:00 та 19:30.

Львівський органний залКонцерт "Пори року. Вівальді та Бах" Глибока музика Йоганна Себастьяна Баха та життєрадісний цикл Антоніо Вівальді – найкрасивіша музика бароко в одному концерті. Компанію на сцені органістці Олені Мацелюх складе скрипка Лілія Цура та живий живопис Ольги Куц. Початок о 2100

Театр ім. М. Заньковецької – Концерт "Різдвяний джаз". Щоб зробити ваше Різдво ще теплішим, відомі українські джазові музиканти, лідери проекту ShockolaD, Анастасія Літвінюк та Ігор Гнидин, темпераментний контрабасист Сергій Федорчук, яскрава джазова вокалістка Юлія Швед та неповторний співак з Нігерії Пол Комолафе, зберуться разом і заграють спеціальну джазову програму улюблених світових хітів «Різдвяний Jazz». У програмі звучатимуть відомі на весь світ "Christmas song", "Jingle bells", "Let it snow", "Silent night", "White Christmas", "Santa baby", "Winter wonderland", "It’s beginning to look a lot like Christmas" та інші. Початок о 17:00 та 19:30.

Стежте за найважливішими новинами України та світу разом з "Еспресо.Захід"! Підписуйтесь на наш Telegram-канал