Львів зустріне Католицьке Різдво із "Гуцулкою Ксенею"

Івано-Франківський драмтеатр зіграє свій феєричний мюзикл на сцені Львівської опери.

25 аншлагів поспіль – саме стільки фігурує в анонсі мюзикла-сенсації – "Гуцулка Ксеня", поставленому  народним артистом України та лауреатом Шевченківської премії Ростиславом Держипільським у його рідному Івано-Франківському обласному академічному  музичному-драматичному театрі імені Івана Франка, де є директором та художнім керівником відразу. Якраз на Католицьке Різдво "Гуцулка Ксеня" приїде до Львова, де її очікують на сцені Львівської опери.

Як анонсують цю виставу на сайті оперного театру, є чотири причини, чому не можна пропустити цю подію. Насамперед через  музику легендарного українського композитора Ярослава Барнича, яка звучатиме у сучасному аранжуванні авторства головного диригента Франківського драмтеатру Богдана Ткачука і яку наживо виконуватиме оркестр з 20-ти музикантів. Через масштабність дійства. Через  гармонійне поєднання сучасних технологій з українською автентикою (зокрема, серед костюмів можна буде побачити унікальну колекцію гуцульських гунь Руслани Гончарук. Через лазерне шоу від команди "Show Service", яке створює неймовірні ефекти як на сцені, так і в залі.

Варте уваги, що Ростислав Держипільський поставив "Гуцулку Ксеню" два роки тому до 80-ліття від часу її написання і відтоді зацікавлення цією постановкою б'є всі рекорди. Як варте уваги і те, що зараз у Львівській опері франківці покажуть "Гуцулку Ксеню" двічі – о 15:00 та о 19:30.

Стежте за найважливішими новинами України та світу разом з "Еспресо.Захід"! Підписуйтесь на наш Telegram-канал