Військові на передовій отримали новорічні листівки з Львівщини

Вітання підготували львівські волонтери.

Про це повідомляє "Еспресо.Захід".

Група львівських волонтерів підготувала вітальні листівки, календарі та розмальовки для військових, які проходять службу у Збройних силах України та воюють на передовій. Святкові дарунки вже вирушили Україною до своїх адресатів.

Листівки створив один із волонтерів - відомий львівський художник Євген Равський. Чоловік із початку війни підтримує захисників на Сході. Митець розповідає, що поставив собі завдання таким чином привітати хлопців, які нині захищають нас на сході України. Каже, музи не чекав, а наполегливо працював.

"Герої малюнків - не конкретні люди, а збірний образ українських захисників, - розповів у коментарі журналістці "Еспресо.Захід" Євген Равський. - Зокрема, на одній з них військові Збройних сил постали в образі трьох царів із біблійного сюжету. Таким чином хотілося привітати хлопців, щоб вони відчули турботу і тепло, щоб на Різдво та Новий Рік ніхто не відчував себе самотнім".

До акції долучилося чимало людей. Відправити дарунки організаторам допомогли військові капелани. Волонтери переконані, листівки піднімуть військовим моральний дух та переконають їх у народній підтримці.

Нагадаємо, раніше львівські волонтери відправилися на передову із різдвяною колядою. Поїздку організував 58 будинок офіцерів у Львові.

Стежте за найважливішими новинами України та світу разом з "Еспресо.Захід"! Підписуйтесь на наш Telegram-канал