Львівська міськрада не змогла викупити гірськолижну базу на Знесінні

Спортивне товариство "Динамо" відмовилося передавати базу місту.

Про це в коментарі "Еспресо.Захід" повідомив начальник управління спорту Львівської міськради Антон Нікулін.  

"Ми звернулись минулого року до Динамо, щоб передали у комунальну власність нам спортивну школу з повним фінансуванням і базою, вони категорично відмовились це робити. На цьому наші перемовини закінчились", - сказав він.

Він пояснив, що рішення сесії Львівської міськради при прийнятті бази на баланс було декларативним. 

"Рішення сесії – це були наші декларативні дії, які Динамо сприйняло дуже категорично. З їхнього боку було категоричне ні, чому ні – я не можу пояснити", - зазначив Антон Нікулін.

Він додав, що зараз місто зосередилось на розвитку секцій санного спорту та хокею, які входять до школи зимових видів спорту.  

"Хокей ми відкрили на Південному, зараз платимо там оренду, зарплату тренерам, а також закупили обладнання. Діти там займаються хокеєм на безкоштовній основі. А з гірськими лижами наразі у нас не склалася співпраця з Динамо. Динамо ніяк не хоче розвивати цю базу, вкладати у неї кошти, відповідно база в дуже поганому стані. Ця база ледь жива", - наголосив чиновник.

Базу було створено у 1981 році. Комплекс охоплює тренувальні траси, бугельний витяг та трамплін. Розташована вона на території парку Знесіння за адресою вул. Чернеча гора, 3. 

Стежте за найважливішими новинами України та світу разом з "Еспресо.Захід"! Підписуйтесь на наш Telegram-канал