Переплутав з косулею: браконьєр застрелив чоловіка, що пішов по ялинку

У загиблого саме у той день був день народження.

Житель села Лунка Чернівецької області під час полювання випадково застрелив чоловіка з сусіднього села, який прийшов до лісу по ялинку. Про нещасний випадок повідомляє Поліція Чернівецької області, передає "Еспресо.Захід". 

Мисливець сам викликав поліцію. Пояснив, що стріляв у косулю, але коли підійшов ближче, то замість здобичі побачив тіло чоловіка. Загиблим виявився 56-річний житель села Великосілля, що також входить до Герцаївської громади. У рідному селі жертви розповіли, що саме у той день у нього був день народження.

Тим часом у Чернівецькому управлінні лісового та мисливського господарства заявили, що жодних полювань  цього дня у мисливських угіддях Герцаївської організації українського товариства мисливців та рибалок не організовувалось. А чоловік, який стріляв, є браконьєром, а не мисливцем, бо не мав ліцензії на полювання саме  у той день.

Наразі 62-річного порушника затримали правоохоронці. Слідчі Герцаївського відділення поліції вирішують питання повідомлення затриманому про підозру у скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого частиною 1 статті 119 (Вбивство через необережність) Кримінального кодексу України, та обрання йому запобіжного заходу.

Стежте за найважливішими новинами України та світу разом з "Еспресо.Захід"! Підписуйтесь на наш Telegram-канал.