Львівська підприємиця, яку побили поліцейські на Майдані, втратила 60% зору

Усю ніч підприємці були фактично оточені силовиками.

У Києві триває акція протесту #saveФОП "Право на працю". Учасники, які постраждали внаслідок сутичок із поліцейськими, лікуються. Зараз на Майдані Незалежності перебуває близько трьох сотень протестувальників, але їхня кількість збільшується, попри холод. Про це повідомив "Еспресо.Захід" учасник акції протесту Владислав Орлов.

"Львів’янку, яка вчора отримала черепно-мозкову травму, вже прооперували. У неї пошкоджене око. Вона втратила 60% зору. Ще одному постраждалому наклали п’ять швів, але він залишається з нами", – каже Владислав Орлов.

У вівторок ввечері поліцейські знесли більшу частину наметів, які розбили на Майдані учасники акції протесту. Проте ніч минула більш-менш спокійно, хоча протестувальники перебували фактично в оточенні силовиків.

"Уночі ми намагалися пронести в намет генератор, аби була можливість хоча б попити чаю, то десь 150 поліцейських оточили най і намагалися відібрати той генератор. Сьогодні взяли пінопласт, щоб покласти під ноги, то в нас навіть той пінопласт позабирали!  Поліцейські поводяться, як звірі. Не можу зрозуміти, звідки беруться такі люди. Ми знову опинились у поліцейській державі, і це найбільше лякає", – каже Владислав Орлов. 

Стежте за найважливішими новинами України та світу разом з "Еспресо.Захід"! Підписуйтесь на наш Telegram-канал