Ветерани АТО – перші в національних змаганнях "Ігри нескорених"

Нашим військовослужбовцям не було рівних у стрільбі з блочного лука серед професіоналів.

Про це повідомляє прес-служба Управління фізичної культури та спорту Львівської ОДА, передає "Еспресо.Захід".

Участь в Іграх узяли 18 ветеранів зі Львівщини. Не було рівних нашим військовослужбовцям у стрільбі з блочного луку серед професіоналів. Переможцем змагань став ветеран АТО, член національної збірної України "Invictus Games" у Сіднеї Сергій Шимчак, срібним призером – Олександр Заставський, а бронзовим призером – ветеран АТО, боєць протитанкової батареї 24-ої ОМБ Павло Лучків. У стрільбі з класичного лука бронзову медаль виборов львів’янин Дмитро Сидорук. Слід зауважити, що в цій дисципліні усі троє медалістів здобули по 106 балів, а місця визначили відповідно до того, хто найбільше разів влучив у "десятку".

У велоспорті на шосе у категорії IRB1 переможцем став Сергій Шимчак. У веслуванні на тренажері у спринті на 1 хвилину в категорії IR3 перемогу виборов Ігор Галушка, член національної збірної "Ігор Нескорених" у Гаазі. Не було рівних Ігорю також у цій категорії у веслуванні на чотири хвилини.

"Ці змагання не стільки про перемогу, скільки про єднання, реабілітацію та спільноту. На Львівщині рух "Нескорених" щороку розвивається все більше, і не може не тішити той факт, що наші ветерани не тільки взяли активну участь в онлайн-змаганнях, а й водночас вибороли чимало призових місць", – зазначає керівник Управління фізичної культури та спорту Львівської ОДА Роман Хім’як.

"Ігри Нескорених" – міжнародні спортивні змагання для військових та ветеранів, котрі були поранені, травмовані або захворіли, виконуючи свої службові обов'язки. Україна є другою країною у світі, після Сполучених Штатів Америки, що провела змагання в онлайн-форматі.

Стежте за найважливішими новинами України та світу разом з "Еспресо.Захід"! Підписуйтесь на наш Telegram-канал