Wizz Air відновлює рейс Львів–Лондон

Це вже шостий напрямок, який авіакомпанія запускає цієї зими з львівського летовища.

Про це повідомляє пресслужба аеропорту "Львів", інформує "Еспресо.Захід".

"Новини, якими хочеться ділитися. Авіакомпанія WizzAir відновила рейси з Лондона до Львова! Вітаємо. Дякуємо Wizz Air", - так багатослівно сповістили про відновлення одного з найпрестижніших напрямків на фейсбук-сторінці летовища.

Додамо, що Лондон став шостим рейсом, який авіакомпанія обіцяє відкрити цього зимового сезону. Раніше йшлося про те, що у грудні 2020 року Wizz Air має намір відновити перельоти зі Львова до Берліна, Щецина, Братислави, Пардубіце, Вільнюса.

У Wizz Air також запевняють, що якщо рейс скасовують, клієнти, бронювання яких зазнали змін, автоматично отримують 120% компенсацію від початкового тарифу, нарахованого як WIZZ кредит, яким можна скористатися впродовж 24 місяців з моменту скасування рейсу.

Пасажири також можуть обрати грошове відшкодування. Пасажири, які забронювали квитки через турфірми, мають звернутися до них із запитом про відшкодування.

Читайте також: Аеропорт Львів анонсував 20 нових зимових напрямків

Відзначимо, що Wizz Air почала працювати в Україні з 2008 року, а у Львові – з 2009. Перевізник навіть створив в Україні свою дочірню компанію, але у 2015 році був змушений припинити її роботу через нестабільність ситуації в Україні.

Знову повернувся в Україну Wizz Air вже у 2017 році. У Львові авіакомпанія почала літати спочатку у Вроцлав та Берлін, а згодом – загалом у 11 напрямках.

Станом на початок карантинних обмежень Wizz Air виходив у лідери аеропорту Львів за кількістю рейсів та перевезених пасажирів. На літній сезон 2019 року він мав намір відкривати в аеропорту базування літака та запустити польоти у ще п'яти напрямках.

Стежте за найважливішими новинами України та світу разом з "Еспресо.Захід"! Підписуйтесь на наш Telegram-канал.