Біля Золотого окупанти поранили двох українських військових

Бійцям надали першу допомогу та госпіталізували.

Минулої доби, 12 грудня, з боку російсько-окупаційних військ зафіксовано шість порушень режиму припинення вогню. Про це повідомляє пресцентр ООС, передає "Еспресо.Захід".      

Так, в районі населених пунктів Верхньоторецьке та Золоте-4 окупанти обстріляли українські позиції зі стрілецької зброї. Внаслідок пострілів двоє наших воїнів отримали легкі поранення біля Золотого. Військовим оперативно надали першу медичну допомогу та евакуювали до лікувального закладу, зазначили у штабі.

Також ворог вів вогонь з гранатометів різних систем по позиціях українських захисників поблизу населених пунктів Луганське, Водяне та Мар’їнка, а біля Новоолександрівки – ще й зі стрілецької зброї.

"Такі зухвалі дії противника підрозділи Об’єднаних сил не залишили без уваги та відкрили вогонь у відповідь. Про порушення режиму припинення вогню збройними формуваннями Російської Федерації повідомлено представників ОБСЄ через Українську сторону СЦКК", – йдеться у повідомленні штабу.

Від початку поточної доби, 13 грудня, порушення режиму припинення вогню не зафіксовано. По всій лінії розмежування спостерігається тиша.

Стежте за найважливішими новинами України та світу разом з "Еспресо.Захід"! Підписуйтесь на наш Telegram-канал