В Уляни Супрун вийшла друком книга зі Здоровим Глуздом у головній ролі

“Мочи Манту” - перша книга екс-міністерки охорони здоров'я, яка передає унікальний досвід команди, зібраний за роки роботи в системі охорони здоров’я та онлайн-спілкування з користувачами соцмереж.

Про це пишуть у блозі Уляни Супрун у facebook, передає "Еспресо.Захід".

"У часи, коли українці бояться вакцинуватися навіть попри пандемію, коли після випадкового пчиху скуповують аптечні запаси антибіотиків, коли шкільні підручники навчають лікувати рак содою — країні потрібен новий герой. Герой, який розправиться з совковим мракобіссям та розірве ланцюг неправильних рішень, що заважають нам бути здоровими. Зустрічайте — Здоровий Глузд. Головний герой нашої нової книжки "Мочи Манту"! Сьогодні вона виходить у продаж", - йдеться у блозі.

Для книжки команда Уляни Супрун зібрала теми ключових постів, доповнила їх фактами, історіями, які передували їх написанню, особистими спостереженнями та спогадами ексміністерки. З одного боку, книжка вмістила в себе усе найкраще з того контенту, контент-менеджери готують щодня. З іншого — вона також є спробою зробити підсумки.

"Ми хотіли створити продукт, який стане для вас гідом у світі найбільш поширених міфів та фактів про здоров’я. Дуже приємним та веселим гідом, що не дасть засумувати на жодному етапі цієї “екскурсії”. Тому зокрема наповнили книжку яскравими ілюстраціями, де головний герой (Здоровий Глузд, ви ж пам’ятаєте?) допомагає з іншого ракурсу подивитися на здавалося б звичні речі. До речі, цього героя (а також антигероя) ви вже мали змогу бачити на деяких наших ілюстраціях до постів. Його автор — багатьом знайомий та для багатьох улюблений художник Андрій Єрмоленко", - кажуть у команді Уляни Супрун.

Замовити книгу можна за посиланням. Також тут як бонус на покупців книги чекають круті футболки зі Здоровим Глуздом і не менш здоровим закликом "Мочи Манту".

Творці книги заявляють, що кошти, які зберуть від продажу продуктів з сайту, будуть використані на діяльність громадської організації АРК.ЮЕЙ і поширення здорового глузду в Україні.

Стежте за найважливішими новинами України та світу разом з "Еспресо.Захід"! Підписуйтесь на наш Telegram-канал