Перший Миколай: у Львові закликають допомогти придбати необхідне для поспішайок

Перший Святий Миколай збирається принести недоношеним діткам усе необхідне для виходжування й якнайшвидшого повернення додому.

У рамках щорічної акції #МиколайДляКрихіток волонтери закликають небайдужих долучитися стати помічниками Святого Миколая і подбати про передчасно народжених пацієнтів Львівської обласної клінічної лікарні, передає "Еспресо.Захід".

"Ми розпочинаємо нашу щорічну акцію #МиколайДляКрихіток! Ви можете допомогти придбати та подарувати необхідні речі для виходжування таких малюків. Цього року ми поговорило з лікарями з відділення і вони озвучили нам потребу в різних пеленках. Хочемо закупити 70 теплих і 70 тонших. Я вже знайшла, де їх відшивають, тож можемо закупити безпосередньо там. Щоб допомогти Святому Миколаю, можна придбати пеленки самостійно й передати мені або перекинути гроші, і ми їх закупимо", – розповіла "Еспресо.Захід" ініціаторка акції Христина Гунчак.

21 грудня волонтерка відвезе все куплене безпосередньо до центру неонатології Львівс якої обласної клінічно лікарні. Однак потрапити туди всім благодійникам цього року не вийде з огляду на карантин і з міркувань безпеки для маленьких пацієнтів. 

Стежте за найважливішими новинами України та світу разом з "Еспресо.Захід"! Підписуйтесь на наш Telegram-канал