Поліція повернула документи аеропорту "Львів", вилучені під час недавнього обшуку

Тоді правоохоронці прийшли на підприємство з одним приводом, а вилучили документи, які зовсім не стосувалися даного провадження і суд відмовився легалізовувати такі дії.

Про це повідомила пресслужба підприємства в фейсбук, передає "Еспресо.Захід". 

"Слідчі Головного управління Нацполіції у Львівській області повернули документи, які вони незаконно вилучили під час обшуку в приміщеннях аеропорту", - інформують на летовищі.

Адміністрація стверджує, що правоохоронці прийшли без Постанови слідчого судді про вилучення документів. Згодом вони намагались отримати їх у суді, але у цьому їм відмовили 1 грудня.

"Слідством не доведено, що вилучені за межами Постанови слідчого судді про дозвіл на обшук документи мають важливе доказове значення і стосуються розслідування", - йдеться в повідомленні.

У поліції не коментують ситуації з обшуками, але обіцяють надати відповідь на інформаційний запит.

Нагадаємо, обшук відбувся 27 листопада. Тоді, як повідомляла пресслужба підприємства, було вилучено чимало документів, що не стосувались справи, яка стала приводом для слідчих дій.

Підставою для обшуків стало провадження, відкрите ще 1,5 роки тому і яке стосується дій аеропорту щодо розміщення реклами. Хоча насправді у адміністрації летовища є припущення, що це була спроба рейдерського захоплення одного з найуспішніших держпідприємства України.

Стежте за найважливішими новинами України та світу разом з "Еспресо.Захід"! Підписуйтесь на наш Telegram-канал.