Митники на Закарпатті знайшли сховані сигарети в машині угорського дипломата

Акуратно приховані дипломатом сигарети блискавично винюхала митна вівчарка.

Про це повідомляє Закарпатська митниця Держмитслужби, інформує "Еспресо.Захід".

На митному посту "Лужанка", виїжджаючи з України, 42-річний житель м.Кішварда під час проходження о контролю у «зеленому коридорі» пред’явив дипломатичний паспорт громадянина Угорщини. Усно заперечив про наявність прихованого товару в автомобілі марки "Seat Alhambra". Та митники, розпитавши дипломата, з’ясували, що він не акредитований на території України, і перебував тут у приватних справах.

Службовці виявили намір провести огляд транспортного засобу, який, до речі, не був на дипломатичних номерах. Утім, іноземець навідріз відмовився від поглибленої перевірки своєї автівки та зажадав представника угорського консульства.

Митники залучили кінологічну команду. Відтак службовий собака на ім’я Лорд, який на митній службі майже 10 років, обійшовши з-заду іномарку, і блискавично показав на наявність у багажному відсіку тютюнових виробів.

Коли прибули на митний пост представники угорського консульства, було відкрито багажник, в якому дипломат під чорною тканиною приховав сигарети..

На даний час проводиться підрахунок сигарет без акцизної марки України Compliment Slim та документування порушення митних правил.

Стежте за найважливішими новинами України та світу разом з "Еспресо.Захід"! Підписуйтесь на наш Telegram-канал