Маркіян Мальський очолив регіональну координаційну раду Європейської бізнес асоціації

Колишнього колову Львівської облдержадміністрації, а нині почесного консула Австрії у Львові Маркіяна Мальського обрали головою регіональної координаційної ради Західноукраїнського офісу Європейської бізнес асоціації (ЄБА) на щорічних зборах асоціації.

Про це на своїй сторінці у facebook повідомив Маркіян Мальський, передає "Еспресо.Захід". 

"Дуже приємно повернутися до цієї функції, яку я вже мав честь виконувати у 2015-2016 роках. Окрім виборів голови та членів координаційної ради, традиційно ми підбивали підсумки року, що минає, а зібрання пройшло під гаслом оцінки рівня трансформацій та  викликів, які переживає світова економіка у зв’язку із глобальною пандемією та відповідними структурними змінами у веденні бізнесу", – написав Мальський.

Він також додав, що серед доповідачів заходу були посол представництва ЄС в Україні Матті Маасікас, народний депутат України Ростислав Тістик, заступник міського голови Львова, бізнес-омбудсмен Сергій Кіраль, колумніст, інвестиційний банкір Sergey Fursa та топ-менеджери найбільших підприємств західної України.

Зауважимо, ЄБА була заснована 1999 року за підтримки Європейської Комісії в Україні. Об’єднуючи більш ніж 1000 компаній, Асоціація  є однією з наймасштабніших спільнот бізнесу, які працюють на українському ринку.

Стежте за найважливішими новинами України та світу разом з "Еспресо.Захід"! Підписуйтесь на наш Telegram-канал