Свято наближається. "Укрпошта" запрошує на роботу тисячу осіб, аби впоратись з доставкою

У передноворічний період кількість посилок збільшується на третину/

"Укрпошта" закликала українців подбати про подарунки на Новий рік та Різдво завчасно, бо ближче до свят зростає кількість відправлень, а отже і час за який посилка може дійти до адресата. Аби впоратись з доставкою, компанія на час зимових свят збільшує на понад 1000 працівників команду кур’єрів та сортувальників. Про це повідомляє пресслужба "Укрпошти", передає "Еспресо.Захід".

"Очікуємо ще більше зростання обсягів посилок, ніж торік. Адже українці під час пандемії все більше надають перевагу онлайн-замовленням. Тому працюємо в посиленому режимі: і сортувальні центри, і відділення, і працівники забезпечені засобами захисту та готові рятувати ваші свята. Віднедавна найбільш завантажені відділення по всій Україні працюють без вихідних, аби вам було зручно відвідувати поштові офіси. Команда Укрпошти робить все від неї залежне, аби ваші листівки, подарунки були доставлені рідним та друзям", – заявив у зверненні генеральний директор Укрпошти Ігор Смілянський.

Раніше про збільшення кількості правцівників у "високий сезон" заявляла також "Нова пошта". "У передсвятковий період Нова пошта не просто доставляє речі, ми доставляємо безліч подарунків, які мільйони українців надсилають своїм рідним та близьким. Тому вкрай важливо відсортувати, доставити та видати їх вчасно. Саме для цього ми посилюємо свою команду фронтлайну і додатково набираємо 2500 кур’єрів, операторів відділень, водіїв та приймальників терміналів",  – заявив  СЕО "Нової пошти" Олександр Бульба.

Стежте за найважливішими новинами України та світу разом з "Еспресо.Захід"! Підписуйтесь на наш Telegram-канал